Garancia

100% garanciát vállalunk

Mivel mi 100%-ig biztosak vagyunk raklap megoldásaink kiváló minőségében, így évek óta büszkén vállaljuk rájuk a 100%-os garanciát.

Próbálja ki kockázat nélkül termékeinket!

Minden nap azon dolgozunk, hogy a lehető legjobb terméket szállítsuk Önnek. A legfontosabb számunkra, hogy partnereink megbízható, pontos és minőségi terméket nyújtó cégként gondoljanak ránk.

Mindezek ellenére előfordulhat, hogy Ön nem elégedett termékünkkel. Amennyiben bármilyen problémája merülne fel raklap megoldásainkkal kapcsolatban, kérjük, jelezze azt felénk, mi pedig kérdés nélkül elengedjük a vételár egészét és a visszaszállítás költségeit is teljes mértékben magunkra vállaljuk.

 

Raklap Katalógus

Raklap katalógusunkat azért hoztuk létre, hogy ügyfeleink számára megkönnyítsük a számukra leginkább megfelelő raklap típus megtalálását.

Legyen szó akár szabvány EUR, hagyományos vagy teljesen egyedi raklap megoldásokról, katalógusunkból bővebb tájékoztatást kaphat termékeinkről és a hozzájuk kötött szolgáltatásainkról.

Katalógus letöltése »

Ajánlatkérés

Érdekli valamelyik termékünk? Töltse ki online ajánlatkérő adatlapunkat, vagy kérjen tőlünk visszahívást! Kérjük, kattintson az Önnek legmegfelelőbb ajánlatkérési módra.

Online ajánlatkérés Visszahívás kérése
Online ajánlatkérés » Visszahívás kérése »

Eredményeink számokban

1.994 M

raklap hagyta el telephelyünket 2021-ben

48e m3

raklapelemet használtunk fel a 2021-es évben

+9e

kamion fordult meg 2021-ben telephelyeinken


Golden Pallet Kft. Telefon: +36 (23) 446-000