Raklap megoldások

Vásárlóink közül a legtöbben a szabvány és a hagyományos raklap családok termékeit választják, ugyanakkor az elmúlt években egyre nagyobb igény mutatkozott egyes teljesen egyedi raklapmegoldások megalkotására is. Termékeinket az alábbi három csoportra osztjuk:

EUR és szabvány raklap gyártás

EUR raklap

A hagyományos EUR rakodólapok a raklapgyártás alapköveinek számítanak. Kialakításukat tekintve az UIC 435-2 szabványokat követik. Jelenleg három különböző minőségben tesszük elérhetővé ügyfeleink számára.

Bővebben a termékekről »

Amerikai raklap

Az amerikai (USA) rakodólap elsősorban Észak-Amerikában terjedt el, ugyanakkor ma már mindenhol használatos típus. Mérete 48" x 40". Felhasználásukat tekintve a leggyakrabban légi és konténeres tengerentúli szállításokhoz használják.

Bővebben a termékekről »

Francia II. raklap

A francia rakodólapok méretüket tekintve 1000 x 1200 x 158 mm nagyságúak. Általában zsákos áruk szállítására használják, illetve különösen alkalmasak halmozott tárolásra is.

Bővebben a termékekről »

Düsseldorfi raklap

Ezen könnyű, mégis igen strapabíró raklapmegoldásunkat azoknak ajánljuk, akiknek kisebb rakodóhelyre kell nap mint nap elhelyezniük áruikat. Kialakításánál kiemelt szempontok voltak: az átlagosnál kisebb méret és súly, a könnyű mozgathatóság, mégis az igen masszív szerkezet és a strapabíróság.

Bővebben a termékekről »

Angol raklap

Nevét is igazolja, hogy leggyakrabban Angliában használatos rakodólapról van szó, ugyanakkor - hasonlóan társaihoz - ez a típus is elterjedt már a világ többi országában is. Mérete 1000 x 1200 mm, míg teherbírása 1500 kg.

Bővebben a termékekről »

CP raklap

A CP raklapok rendszerét a 90-es évek elején indította el a Német Vegyipari Szövetség (VCI). 1993-ban a PlasticsEurope átvette a rendszer irányítását a VCI-től. A PlasticsEurope szakértői részletes irányelveket dolgoztak ki az anyagok méretével, minőségével és jelölésével kapcsolatban.

Bővebben a termékekről »

VMF raklap

A VMF raklapszabványt (D VMF 3071) Franciaországban hozták létre az üvegipar számára, különösen a palackok szállítására. Ezeknek a raklapoknak meg kell felelniük a magas minőségi előírásoknak, mivel általában automatikus gyártási láncokon keresztül működtetik őket.

Bővebben a termékekről »

Hagyományos raklapok

Fél raklap

A fél rakodólap méretét tekintve pontosan fele akkora, mint a hagyományos EUR raklap. Mérete, súlya és kialakítása miatt könnyen mozgatható, és lehetővé teszi a kisebb raktárakban történő tárolást. Teherbírása 750 kg.

Bővebben a termékekről »

Negyed raklap

Az általunk előállított negyed raklap (Display) méretét tekintve a hagyományos EUR raklapok negyedének felel meg. Egyedi mérete és kialakítása miatt elsősorban bemutató és promóciós célokra ajánljuk ügyfeleinknek. Teherbírása 350 kg.

Bővebben a termékekről »

Raklapmagasító keret

A raklapmagasító keret többféle formában használható: egyszerű raklapmagasító keretként, vagy egy tetőlappal kiegészítve ládává is alakítható. Elemeire szedhető és összehajtható, megtakarítva ezzel igen sok helyet raktárában.

Bővebben a termékekről »

Egyedi raklap családok

Falcon raklapcsalád

Raklapok jellemzően nagy igénybevételre és tartós használatra készültek. Ennek megfelelően teherbírásuk egyenletes terhelés esetén több mint 1500 kg. A többszöri anyagmozgatást is jól viselik. Méretük igen tág határok között mozog.

Bővebben a termékekről »

Swan raklapcsalád

Szabvány raklapokkal megegyező külső méretben készülnek. A raklapok kialakítása és a gyártás során felhasznált raklapelemek minősége, mérete a felhasználás szempontjainak figyelembevételével kerül meghatározásra.

Bővebben a termékekről »

Hawk raklapcsalád

A raklapok mérete általában 1000 x 1200 mm. A raklap tuskói az oldalak síkjától rendszerint beljebb helyezkednek el, és az így kiképzett fedlap alatti perem kiválóan alkalmas a csomagolófóliák rögzítésére. A perem a raklap hosszanti és rövidebb oldalán is kialakítható.

Bővebben a termékekről »

Eagle raklapcsalád

Korszerű gyártás-technológiánknak köszönhetően képesek vagyunk bármilyen méretű és kialakítású rakodólap legyártására, rövid határidőn belül, akár kis szériában is. Az Eagle család termékei ezen teljesen egyedi megoldásokból állnak.

Bővebben a termékekről »

Weawer faládák

Ezen termékeinket különösen sérülékeny áruk biztonságos szállításához és tárolásához ajánljuk. Méretük, kialakításuk a csomagolandó áruhoz és a szállítás módjához igazodik. Megkülönböztetünk nyitott (rácsos oldalakkal) és teljesen zárt kivitelűeket.

Bővebben a termékekről »

Raklap Katalógus

Raklap katalógusunkat azért hoztuk létre, hogy ügyfeleink számára megkönnyítsük a számukra leginkább megfelelő raklap típus megtalálását.

Legyen szó akár szabvány EUR, hagyományos vagy teljesen egyedi raklap megoldásokról, katalógusunkból bővebb tájékoztatást kaphat termékeinkről és a hozzájuk kötött szolgáltatásainkról.

Katalógus letöltése »

Ajánlatkérés

Érdekli valamelyik termékünk? Töltse ki online ajánlatkérő adatlapunkat, vagy kérjen tőlünk visszahívást! Kérjük, kattintson az Önnek legmegfelelőbb ajánlatkérési módra.

Online ajánlatkérés Visszahívás kérése
Online ajánlatkérés » Visszahívás kérése »

Golden Pallet Kft. Telefon: +36 (23) 446-000