Gyakornoki Program pályakezdők támogatására

Az Európai Unió támogatásával és az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával ismét fejleszthetjük cégünket, bővíthetjük infrastruktúránkat.

Kedvezményezett neve: Golden Pallet Kft.

Projekt címe: A Golden Pallet Kft. gyakornoki projektje.

Szerződött támogatási összeg: 7 727 930 Ft

Támogatás mértéke: 100%

Projekt tartalmának bemutatása: 3 fő gyakornok 9 hónapos foglalkoztatása, majd 4,5 hónapos tovább foglalkoztatása valósul meg, mellyel a közvetlen munkahely teremtés elősegítésén túl az iskolai rendszerű képzésben megszerzett szakképesítés hasznosulását segítjük elő. A projekt keretében megvalósul még az informatikai infrastruktúra fejlesztése, a következő eszközök beszerzésével: 3 db számítógép, 1 db nyomtató, 1 db ipari számítógép és NAS adattároló rendszer.

Projekt tervezett befejezési dátuma: 2018. 08. 15.

Projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-16-2016-00985

Raklap Katalógus

Raklap katalógusunkat azért hoztuk létre, hogy ügyfeleink számára megkönnyítsük a számukra leginkább megfelelő raklap típus megtalálását.

Legyen szó akár szabvány EUR, hagyományos vagy teljesen egyedi raklap megoldásokról, katalógusunkból bővebb tájékoztatást kaphat termékeinkről és a hozzájuk kötött szolgáltatásainkról.

Katalógus letöltése »

Ajánlatkérés

Érdekli valamelyik termékünk? Töltse ki online ajánlatkérő adatlapunkat, vagy kérjen tőlünk visszahívást! Kérjük, kattintson az Önnek legmegfelelőbb ajánlatkérési módra.

Online ajánlatkérés Visszahívás kérése
Online ajánlatkérés » Visszahívás kérése »

Eredményeink számokban

1.994 M

raklap hagyta el telephelyünket 2021-ben

48e m3

raklapelemet használtunk fel a 2021-es évben

+9e

kamion fordult meg 2021-ben telephelyeinken


Golden Pallet Kft. Telefon: +36 (23) 446-000